CraneControl begeleidt de jaarlijkse keuring van een onafhankelijke derde partij, inclusief de beproeving van de overlast met testgewichten op locatie.

Onze klanten maken doorgaans gebruik van de volgende keuringsinstanties:

  • Aboma Keboma
  • SGS
  • TÜV Nederland

Ondanks dat wij beschikken over ervaren keurmeesters, geven wij er de voorkeur aan om de keuring te laten verrichten door een onafhankelijke partij. Dit geeft ons regelmatig nieuwe inzichten over het materieel dat wij dagelijks onderhouden en gebruiken.

Een jaarlijkse keuring is in Nederland verplicht, in België dienen de hijskranen iedere 3 maanden gekeurd te worden. Behalve deze verplichting, is de keuring ook een kans om het materieel zo bedrijfszeker als redelijkerwijs mogelijk te houden.

Op basis van het keuringsrapport en de door U gewenste beschikbaarheid van de hijskraan, kan besloten worden een verbeterplan op te stellen. Crane Control heeft hiermee ervaring en kan u adviseren.

 

 

 

Kleine hijsmiddelen

Bij de kleinere hijsmiddelen zoals kettingtakels voeren wij de keuring doorgaans gelijktijdig met het onderhoud uit. U ontvangt ook hiervan een keuring- en beproevingsrapport en kleine gebreken worden ter plaatse hersteld.

Keuring kraan 21099
Documentatie
  • Download 1
  • Download 2
  • Download 3

Vragen?

Bent u op zoek naar service of advies nodig of naar vervanging van uw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Crane Control zoekt: servicemonteur hijskranen
 
Word je stil van de techniek achter machtige machines? Ben je niet bang voor een paar vieze handen? Werk je graag buiten en op verschillende locaties? Dat is dan mooi, want wij zoeken een kranige kandidaat voor een uitdagende technische functie. Bekijk de vacature >
close-link