Als eigenaar of gebruiker van een Künz kraan verlangt u een hoge beschikbaarheid van uw productiemiddel en vlotte service.

Künz kranen zijn dusdanig ontworpen dat onderhoud en reparatie zeer efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Maar op een dag gebeurt het onvermijdelijke: Er is een storing.

Crane Control is gespecialiseerd in het onderhoud van Künz containerkranen, met name in Nederland, België en Luxemburg. De technici van CraneControl zijn opgeleid door Künz en hebben beschikking over alle noodzakelijke informatie over de kranen.

Daarnaast is sinds 2006 ervaring opgedaan met het onderhouden en repareren van Künz containerkranen in Nederland en België. Geen detail blijft verborgen tijdens onze Künz service!

Teleservice

Teleservice

Een belangrijk hulpmiddel voor het snel en effectief oplossen van storingen is teleservice. Alle Künz kranen zijn voorzien van een uitgebreid Crane Management Systeem dat toegang geeft tot bedrijfsgegevens, waarschuwingen, foutmeldingen en alle documentatie. Daarnaast kunnen via het Crane Management Systeem, ook op afstand via teleservice, trends worden gemaakt en gegevens worden gelogd. Dit heeft tot gevolg dat wij in staat zijn om vlot en efficiënt uw kraan weer in bedrijf te krijgen.

Künz service
Documentatie
  • Download 1
  • Download 2
  • Download 3

Vragen?

Bent u op zoek naar service of advies nodig of naar vervanging van uw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Crane Control zoekt: servicemonteur hijskranen
 
Word je stil van de techniek achter machtige machines? Ben je niet bang voor een paar vieze handen? Werk je graag buiten en op verschillende locaties? Dat is dan mooi, want wij zoeken een kranige kandidaat voor een uitdagende technische functie. Bekijk de vacature >
close-link