Project:service en onderhoud aan drie Künz containerkranen
Plaats: Antwerpen – Scheldelaan 800
Eindklant: Combinant NV, Antwerpen
Levering: vanaf voorjaar 2010

In opdracht van Combinant voert Crane Control BV het onderhoud uit aan de drie nieuwe containerkranen die opgesteld zijn naast BASF. De technici van Crane Control zijn door fabrikant Hans Künz GmbH getraind in het repareren en onderhouden van de containerkranen.

Crane Control BV werkt inmiddels 3 jaar samen met Hans Künz GmbH uit Oostenrijk en heeft een service level agreement voor 7 Künz containerkranen.

Het contract betreft een service level agreement met afgesproken onderhoudsintervallen, gegarandeerde responsetijden en doelstellingen met betrekking tot de gevraagde beschikbaarheid.

De kranen zijn voorzien van Siemens S7-300 PLC, Siemens veiligheids-PLC, Sinamics S120 aandrijvingen en de kraan en spreaders communiceren via Profibus en ASI-bus.
Via een uitgebreid Crane Management Systeem kan op afstand hulp geboden worden en wordt het noodzakelijke onderhoud geregisteerd.

Crane Control zoekt: servicemonteur hijskranen
 
Word je stil van de techniek achter machtige machines? Ben je niet bang voor een paar vieze handen? Werk je graag buiten en op verschillende locaties? Dat is dan mooi, want wij zoeken een kranige kandidaat voor een uitdagende technische functie. Bekijk de vacature >
close-link